deA | Duurzaam Huis | cv instellen

Bespaar geld, gas en krijg meer comfort

70 procent van de Nederlandse huishoudens heeft een hr-ketel. Die geeft een hoog rendement, tenminste: als de radiatoren goed staan ingesteld. Maar meestal gebeurt dat niet. Terwijl je daarmee 7 tot 25 procent bespaart op je gasverbruik! Als je je cv laat inregelen scheelt dat jaarlijks enkele tientjes tot honderden euro’s.

Duurzaam en voordelig je cv instellen

Veel hr-ketels staan te hoog ingesteld. Daardoor stroomt het water te snel en wordt de warmte niet goed afgegeven. De hr-ketel presteert daarom minder goed dan je zou verwachten. Soms merk je dat in je huis doordat de ene ruimte lekker warm te stoken is, en de andere niet. Maar misschien merk je er weinig van, je gasverbruik is alleen hoger dan je zou verwachten.

Deze actie is gesloten

Normaal gesproken kost het afstemmen van een cv-installatie en het vervangen van de radiatorkranen en -knoppen al snel tussen de 300 en 1100 euro. In 2020 hielden we een actie waarmee Apeldoorners de kans kregen hun hr-ketel te laten instellen voor slechts €25, inclusief de benodigde kranen. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen januari en februari.

Deze actie is gesloten. Wil je je cv laten inregelen, vraag dan een offerte aan. 

caret-down caret-up caret-left caret-right

Met waterzijdig inregelen bespaar je gas én geld.  En het geeft comfort. Ideale actie met een hr-ketel hebt en een minimaal gasverbruik van 1300 M³ per jaar.

 

Vraag je offerte aan via deA

en kom in contact met een bedrijf uit de regio

T&P Technology
Bisseling BV. Allround installatiebedrijf uit Apeldoorn