deA | In jouw buurt Apeldoorn

Meld je aan voor de energieconciërge

gratis producten en slim advies

Gratis advies en producten

De energieconciërges komen bij je langs! In juni en juli komen ze je helpen met kleine maatregelen waarmee je direct energie bespaart.
De energieconciërges komen niet met lege handen: ze nemen gratis materialen mee zoals een brievenbusborstel, ledlampen, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie en een standby-killer.

Slimme tips, specifiek voor je huis

Ook krijg je slimme tips, specifiek voor je huis en situatie. Ze zijn onafhankelijk en denken met je mee. Je hoeft niet te betalen voor de energieconciërge. Van tevoren komen we bij je langs om te vragen wat jij wilt en een afspraak in te plannen. Aanmelden kan ook op deze site!

Online afspraak is mogelijk

De energieconciërges komen bij je op bezoek en houden zich aan de corona-richtlijnen. Wil je liever een online advies? Dan kan ook. Online bespreken we dan welke energiebesparende producten voor jouw specifieke situatie slim zijn. De materialen worden dan later thuisbezorgd. Handig en leuk!
Het gesprek èn de materialen zijn gratis.

Jouw huis klaar voor de toekomst

Maak je huis klaar voor de toekomst en start met energie besparen. Apeldoorn biedt in 2021 bewoners allerlei activiteiten om bewoners te helpen hun huis te duurzamer te maken. Dat is comfortabel én duurzaam. Energieconciërges bieden hulp, advies en gratis materialen aan.

Energieconciërge helpt je besparen

Want minder energie gebruiken = geld besparen! de energieconciërge helpt je daar gratis bij.

Waterbesparende douchekop

Met een spaardouche bespaar je tot wel 20 procent warm water.

Gratis ledlampen

Ledlampen zijn zuiniger dan spaarlampen en meer dan vijf maal zo zuinig als een gloeilamp.

Radiatorfolie aanbrengen

Met radiatorfolie bespaar je energie, radiatorfolie geeft een besparing van circa 10 m3 gas per m2.