Stand van zaken

Buurtstroom Foenix Molenmakershoek

Foenix Molenmakershoek is een krinloopcentrum waarin van alles gebeurt. Maar ook op het dak gebeurt het! Daar ligt een collectief zonnedak. Heel handig voor iedereen die geen panelen kan of wil op eigen dak, maar toch zonne-energie wil opwekken.  

Kringloop en reintegratiebedrijf Foenix

Foenix stelt het dak van de locatie Molenmakershoek beschikbaar voor Buurtstroom Apeldoorn en draagt hiermee bij aan de verduurzaming van energie in de buurt. Directeur Arjin Jans: "We moeten toe naar een samenleving met hergebruik en hernieuwbaarheid. In onze visie hoort daar ook een schone energievoorziening bij. Wij zijn er daarom trots op dat ons dak meedoet met Buurtstroom en hopen dat veel buurtbewoners meedoen."

204 panelen

De 204 ZonDelen op Foenix Molenmakershoek zijn verkocht aan 36 deelnemers uit de buurt.  Per 1 december 2018 wekken de panelen 15 jaar lang energie voor hen op. Inschrijven voor Foenix Molenmakershoek is niet meer mogelijk. Misschien is er nog ruimte om een ander dak? Zo niet, plaats je dan op de wachtlijst. We nemen dan contact met je op zodra er ZonDelen beschikbaar komen. We sturen ook een bericht als er een nieuw collectief zonnedak beschikbaar komt voor hetzelfde postcodegebied.

Wie kan mee doen?

Wie kan mee doen?

Wil je meedoen met Buurtstroom Foenix Molenmakershoek?

En woon je in de postcode 7311, 7321, 7325, 7326, 7327, 7328, 7329 of 7332